YENTL PURE ARGAN OIL

Extra afbeeldingen

YENTL PURE ARGAN OIL

100% pure arganolie 
 30 ml

€30.00
OR
Wij zien onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam, als de spiegel van onze ziel. Daarom is het belangrijk dat onze huid goed verzorgd wordt en de aandacht krijgt die het nodig heeft. De 100% pure arganolie is het ideale verzorgingsproduct voor u, om huid, haar en nagels de verzorging te geven die het nodig heeft. YENTL Pure Argan Oil is verpakt in een glazen dispencerflesje zodat de werkende stoffen niet verloren gaan en voor een perfecte dosering

De geneeskracht van YENTL Pure Argan Oil

Verschillende medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben de heilzame werking al aangetoond. Het gebruik van arganolie leidt aantoonbaar tot gezonde celvernieuwing, versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een verbetering van de doorbloeding van het gelaat. De YENTL pure arganolie is rijk aan essentiële vetzuren, natuurlijke antioxidanten, eiwitten en vitamine E. Het resultaat van YENTL pure arganolie is een stralende, fluweelzachte huid, prachtig glanzend haar en egale sterke nagels. Ervaar de werking van 100% pure arganolie voor uw huid, haar en nagels en bestel YENTL vandaag nog!

› Gezonder en langer haar
› Versterkt de huid
› Neutraliseert vrije radicalen
› Beschermt het collageen
› Rijk aan antioxidanten
› Rijk aan essentiële vetzuren

YENTL 100% pure arganoil

YENTL Oil is the first company that has succeeded in developing a line of natural and top quality beauty products based on high concentrations of Moroccan argan oil This argan oil is extracted with great respect for the ancient traditions of the local Berber women in Morocco and then processed according to the latest cosmetic innovations in the Netherlands. Due to large variations in the quality and authenticity of products, YENTL Oil Argan only uses bio certified argan oil that complies with the strictest quality and authenticity control requirements.

YENTL 100% pure arganolie hydrateert en stimuleert het natuurlijke regeneratie- en herstelproces. De pure arganolie verzorgt en verzacht de huid en maakt de huid glad, egaal en fluweelzacht. Daarnaast normaliseert het de huid en helpt ook de droge huid te versoepelen.

De arganolie van YENTL Oil is gemaakt van de vruchten van de zeldzame arganboom, die alleen in het zuidwesten van Marokko groeit. De arganolie wordt daar koud geperst waardoor pure arganolie bewaard blijft. YENTL Pure Argan Oil is verpakt in een glazen dispencerflesje zodat de werkende stoffen niet verloren gaan.

Het persen is een zeer arbeidsintensief en tijdrovend proces en daarom is pure arganolie vrij zeldzaam te verkrijgen. De combinatie met de zeldzaamheid van de arganboom heeft ervoor gezorgd dat arganolie het Marokkaanse Goud genoemd wordt.

YENTL PURE ARGAN OIL

›Anti-veroudering
›Ultieme hydratatie
›Vertraagt het huidverouderingsproces
›Ontstekingsremmend
›Maakt de huid zacht, glad, stevig en veerkrachtig
›Herstelt en voedt beschadigd en droog haar

YENTL Oil 100% pure arganolie kan op verschillende manieren gebruikt worden voor huid en haar en is geschikt voor alle huid- en haartypes. 

De pure arganolie van YENTL kan gebruikt worden als (haar)masker of als gezichtscrème of bodylotion. Het aantal druppels arganolie kunt het best in de handpalm nemen, uitsmeren over uw huid en/of aanbrengen op de haarpunten.

De arganolie trekt zeer snel in en is gemakkelijk smeerbaar. Ook kan YENTL 100% pure arganolie gebruikt worden om beschadigde nagels en nagelriemen te versterken. De arganolie van YENTL is 100% puur. Een aantal druppels is daarmee al voldoende voor een mooie gezonde huid of mooi glanzend haar.

YENTL 100% pure arganolie bestaat uit argania spinosa kernel oil en is daarmee geconcentreerd uit 100% pure arganolie. 

De samenstelling van YENTL pure arganolie is zeer uitgebreid en rijk. YENTL 100% pure arganolie is rijk aan antioxidanten en vitamine E, wat goed is voor de huid en haar.

De arganolie van YENTL bevat ook essentiële vetten zoals linoolzuur, die bloedcirculatie stimuleert en het immuunsysteem verstrekt. Meer weten over arganolie? Bekijk hier meer info over arganolie.

De serum en de pure arganolie binnen gekregen. Wat voelt het heerlijk zacht aan op je huid. 
Miranda van der Deijl 

Ja dames en dames! Zoals ik al verwachtte, Yentl Oil pure arganolie is dus echt fantastisch!!!!!!!!!! Ruikt heerlijk, voelt superzacht en ik ben er echt veel mooier van geworden. Geen reclame tekst, real deal! Als je me niet gelooft, mag je even aan me komen snuffelen. 
Mariëlle Vos 

Jullie hebben een GROTE fan bij! Al twee weken gebruik ik jullie producten en wat voelt het heerlijk en zacht aan. En de geur, van de pure arganolie is heerlijk, precies wat je graag wilt ruiken, niet te overheersend!
Daphne Dragstra-Poepjes