Yentl Oil Cosmetics

ULTIEME HYDRATATIE
YENTL helpt droge huid te hydrateren

FLUWEELZACHT HUIDGEVOEL
YENTL verzacht de huid direct

ANTI-AGING
YENTL vertraagt huidveroudering

ANTI-WRINKLE
YENTL vermindert rimpels en lijntjes

VERSTEVIGT DE HUID
YENTL boost de aanmaak van collageen

VOEDT DE HUID
YENTL stimuleert de celvernieuwing

STRALEND EFFECT
YENTL beschermt tegen schadelijke stoffen

Wij zien onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam, als de spiegel van de ziel.

Yentl Oil Cosmetics maakt alleen gebruik van 100% pure en natuurlijke bio-gecertificeerde arganolie, die voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole en kwaliteitseisen en is de eerste die er in geslaagd is een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van hoge concentraties pure Marokkaanse arganolie te ontwikkelen.

Hoe hoger de concentratie van werkende bestanddelen, hoe beter de werking van de olie. Wij produceren daarom alleen premium arganolie zonder tussenkomst van industriële massaproductie. De arganolie van Yentl Oil Cosmetics komt namelijk rechtstreeks van de bron; onze eigen boeren uit het zuidwesten van Marokko. Daar groeit de eeuwenoude arganboom (Argania Spinosa) en geeft de vruchten aan de lokale bevolking.

Van de vruchten worden handmatig met respect voor de eeuwenoude tradities van de lokale berbervrouw, de juiste pitten gewonnen. De verwerking van de pitten tot olie gebeurt onder de juiste lokale omstandigheden en temperatuur, zoals koudgeperst. Hierdoor blijft pure arganolie bewaard met hoge concentraties van de werkende bestanddelen. Het persen is een arbeidsintensief en tijdrovend proces en daarom is premium arganolie vrij zeldzaam te verkrijgen. De combinatie van de zeldzaamheid, de lokale afkomst en het productieproces (kwaliteitsgarantie van de olie) maakt dat premium arganolie, het Vloeibare Goud wordt genoemd. Volgens de laatste innovaties wordt de volledige verzorgingslijn geproduceerd en de producten verpakt in glazen dispencerflesjes, zodat de werkende stoffen niet verloren gaan.

Wij garanderen 100% premium en pure bio-gecertificeerde arganolie, die voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole, kwaliteitseisen. De afkomst, het productieproces en de concentratie bepalen de kwaliteit en het onderscheid met goedkope aanbieders van arganolie.

Bekijk hoe arganolie van Yentl Oil met respect voor de rituelen wordt geproduceerd

Arganolie is rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren en eiwitten. De heilzame olie is ook rijk aan vitamine E, wat als één van de krachtigste biologische antioxidanten wordt beschouwd. Al deze componenten hebben naast een antioxidanten functie ook een kalmerende en helende werking. Het gebruik van arganolie leidt aantoonbaar tot gezonde cel vernieuwing, versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een verbetering van de doorbloeding van het gelaat.

De volledige huidverzorgingslijn van Yentl Oil Cosmetics bevat alleen maar hoogwaardige ingrediënten, die met de grootste zorg worden uitgekozen. Yentl Oil huidverzorgingsproducten met hoge concentraties pure arganolie verzorgen en voeden de huid optimaal, worden heel snel opgenomen en geven direct een magisch fluweelzacht gevoel! De weldadige Yentl Oil producten maken je huid (maar ook haar en nagels) egaal, zacht, glad, stevig en veerkrachtig, doordat de natuurlijke huidprocessen worden gestimuleerd. Door de unieke samenstellingen, zal de huidconditie verbeteren en krijgt het een prachtige stralende glans.

#SpreadTheYentlLove