Geneeskracht van arganolie

ULTIEME HYDRATATIE
YENTL helpt droge huid te hydrateren

FLUWEELZACHT HUIDGEVOEL
YENTL verzacht de huid direct

ANTI-AGING
YENTL vertraagt huidveroudering

ANTI-WRINKLE
YENTL vermindert rimpels en lijntjes

VERSTEVIGT DE HUID
YENTL boost de aanmaak van collageen

VOEDT DE HUID
YENTL stimuleert de celvernieuwing

STRALEND EFFECT
YENTL beschermt tegen schadelijke stoffen

DE GENEESKRACHT VAN AUTHENTIC ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL

Arganolie is rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren en eiwitten. De heilzame olie is ook rijk aan vitamine E, wat als één van de krachtigste biologische antioxidanten wordt beschouwd. Al deze componenten hebben naast een antioxidanten functie ook een kalmerende en helende werking. Het gebruik van arganolie leidt aantoonbaar tot gezonde celvernieuwing, versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een verbetering van de doorbloeding van het gelaat. De heilzame werking van arganolie is al door verschillende medische en wetenschappelijke onderzoeken aangetoond, in diverse media (Linda, Glamour, Grazia, Vogue, Cosmopolitan) beschreven en door prominenten aangeprezen zoals Anouk Smulders in RTL Boulevard.

Yentl Oil Cosmetics RTL4 Boulevard

Yentl Oil Cosmetics is de eerste die er in geslaagd is een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van hoge concentraties pure Marokkaanse arganolie te ontwikkelen. Yentl Oil Cosmetics maakt alleen gebruik van 100% pure en natuurlijke bio-gecertificeerde arganolie, die voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole en kwaliteitseisen.

De arganolie van Yentl Oil is gemaakt van de vruchten van de zeldzame arganboom, die alleen in het zuidwesten van Marokko groeit. Deze wordt met respect voor de eeuwenoude tradities van de lokale berbervrouw in Marokko gewonnen, daar koud geperst waardoor pure arganolie bewaard blijft en volgens de laatste cosmetische innovaties in Nederland verwerkt. Yentl 100% Pure Argan Oil is verpakt in een glazen dispencerflesje zodat de werkende stoffen niet verloren gaan. Het persen is een zeer arbeidsintensief en tijdrovend proces en daarom is pure arganolie vrij zeldzaam te verkrijgen. De combinatie met de zeldzaamheid van de arganboom heeft ervoor gezorgd dat arganolie het Marokkaanse Goud genoemd wordt.

Yentl Oil Cosmetics - Brand Movie

De volledige huidverzorgingslijn van Yentl Oil bevat alleen maar hoogwaardige ingrediënten, die met de grootste zorg worden uitgekozen. Yentl Oil huidverzorgingsproducten met hoge concentraties pure arganolie verzorgen en voeden de huid optimaal, worden heel snel opgenomen en geven direct een magisch fluweelzacht gevoel!
De weldadige Yentl Oil producten maken je huid (maar ook haar en nagels) egaal, zacht, glad, stevig en veerkrachtig, doordat de natuurlijke huidprocessen worden gestimuleerd. Door de unieke samenstellingen, zal de huidconditie verbeteren en krijgt het een prachtige stralende glans.

Tevens zijn de Yentl Oil producten inmiddels verwerkt in een speciaal ontwikkelde Yentl Treatment voor salons. Deze unieke treatment is de eerste arganolie experience voor het gezicht, die alle zintuigen prikkelt, waarbij men stapt in de wereld van arganolie met oosterse rituelen voor het gezicht. Tijdens deze treatment maakt men kennis met de schatten van de woestijn: Arganolie (Marokko), Jojoba (Israël) en dadels (Libanon). Deze drie ingrediënten voeden, beschermen, werken anti-aging en ontsluieren de schoonheid van de huid.