Yentl Treatment

YENTL ARGAN OIL TREATMENT

 

De unieke Yentl Argan Oil Treatment is een arganolie experience voor het gezicht, die alle zintuigen prikkelt op basis van de intensief werkende Yentl Oil producten.

 

Wij zien onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam, als de spiegel van onze ziel. Daarom is het belangrijk dat onze huid goed verzorgd wordt en de aandacht krijgt die het nodig heeft. De Yentl Oil producten op basis van 100% pure arganolie zijn de ideale verzorgingsproducten voor u, om huid, haar en nagels de verzorging te geven die het nodig heeft.

 

Arganolie is namelijk rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren en eiwitten. De heilzame olie is tevens rijk aan vitamine E, wat als één van de krachtigste biologische antioxidanten wordt beschouwd. Deze componenten hebben naast een antioxidanten functie ook een kalmerende en helende werking. Yentl Oil producten hydrateren en stimuleren het natuurlijke regeneratie- en herstelproces, verzorgen en verzachten de huid en maken deze glad, egaal en fluweelzacht. Daarnaast normaliseert het de huid en helpt de droge huid te versoepelen. Het gebruik van arganolie leidt aantoonbaar tot gezonde cel vernieuwing, versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een verbetering van de doorbloeding van het gelaat.

 

Verschillende medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben deze heilzame werking al aangetoond. Het resultaat van Yentl Oil producten is een stralende, fluweelzachte huid, prachtig glanzend haar en egale sterke nagels. Ervaar de werking van 100% pure arganolie voor uw huid, haar en nagels met de Yentl Treatment:

 

Yentl Treatment

Stap in de wereld van arganolie met oosterse rituelen voor het gezicht. Tijdens deze treatment maakt u kennis met de schatten van de woestijn: Arganolie (Marokko), Jojoba (Israël) en dadels (Libanon). Deze drie ingrediënten voeden, beschermen, werken anti-aging en ontsluieren de schoonheid van de huid. Tijdens de behandeling op basis van Yentl Oil producten worden alle zintuigen geprikkeld.

 

Om te onthaasten van ons drukke bestaan worden de handen ondergedompeld in een bad van rozenwater voor een verfrissend moment. Hierna volgt een ontspannende hand- en nagelriemmassage met een samenstelling van munt extract en Yentl Pure Argan Oil dat zorgt voor een tintelende ervaring.

 

Het gezicht wordt gereinigd met Yentl Cleansingmilk en kunnen eventueel de wenkbrauwen worden geëpileerd of gebruik worden gemaakt van hars mogelijkheden.

 

Vervolgens zorgt de Yentl Facepeeling met zijn unieke structuur door kokos, rijstzetmeel en arganolie ervoor, dat de huid de dode huidcellen kwijtraakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Middels de dieptereiniging worden oneffenheden verwijderd.

 

Het ontspannende Yentl massage moment met verwarmde arganolie zorgt voor de totale ontspanning.

 

Het unieke Yentl Facemask, opgebouwd uit de schatten van de woestijn, dient als collageen booster en heeft een voedende en verkwikkende werking. Met massage kogels in-gemasseerd, resulteert dit in een optimale opname en tevens prikkelend massage werking. Het Yentl Facemask wordt verwijderd met watjes, gedrenkt in rozenwater, en zorgen voor het verfrissende Yentl wake-up moment. Of kies tijdens het masker voor een weldadige hoofdhuidmassage, op basis van arganolie met munt extract.

 

De Yentl Treatment wordt afgesloten met het Yentl Serum, dat naast arganolie het krachtige duindoornolie bevat en gecompleteerd met een passende en voedende dag verzorging, zoals Yentl 24Hour facecream of Yentl Anti-Aging facecream, en Eau de Yentl.

 

Enjoy your Yentl moment,

 

Liefs Yentl.

Wil jij ook de Yentl Treatment voor jouw salon of wil jij weten waar je de Yentl Treatment kan ervaren?
Laat dan hier je naam en e-mailadres achter dan nemen wij contact met jou op.

 

    Spread The Yentl Love